Warum ein Ufloat DIY Kunststoff-Ponton-Kit kaufen?

De vraag is dus: Waarom zou je Ufloat kunststof pontons of Ufloat DIY Raft of Swimming Platform Kit kiezen in plaats van de ponton oplossingen van onze concurrentie ?

De meest doorslaggevende reden om de voorkeur te geven aan Ufloat is de kosten die je kunt besparen. Zet de pontonboot of het zwemplatform zelf in elkaar en bespaar geld! Het verzenden van een bouwpakket is goedkoper dan het betalen van verzendkosten voor een afgewerkt ponton product. Het is ook zinvol om te profiteren van de Ufloat prijzen buiten het seizoen! Koop onze modulaire plastic pontons of pontons + kits voor volgend seizoen als ze in de aanbieding zijn!

Vaak is een kit de enige manier om je bestelling naar veel verafgelegen plaatsen te brengen. Vaak is het niet mogelijk om het voltooide platform naar het meer te rijden waar je je zwemplatform wilt bouwen. In sommige omstandigheden is het gewicht van het voertuig beperkt.

Als “DIY – Doe het zelf” klusser is het zinvol te kiezen voor lichtgewicht, modulaire pontons die veilig te hanteren zijn en gemakkelijk in elkaar te zetten! Bij Ufloat geven we graag gratis montagetekeningen voor onze standaard vlotten en platforms. Eén enkele persoon kan de Ufloat pontonset veilig hanteren – elk element weegt minder dan 20 kg!

Het is een heel positieve ervaring om in een lange namiddag een pontonvlot van de grond af op te bouwen, alleen of nog beter – met vrienden die bier drinken en barbecueën bij het meer!

De gekozen foto toont een quad transportvlot op Zweden’s grootste rivier – Vittangi – dat op tijd voor de expeditie in Kiruna aflevert. Meer foto’s vind je op Ufloat’s Instagram profiel.

Winkelwagen