Over ons

Welkom bij Ufloat.

We hebben vele jaren ervaring in het vervaardigen van kunststof producten en maken sinds 2011 pontons als contractfabrikant.

Na tienduizenden pontons voor andere bedrijven geleverd te hebben, vonden we het tijd om onze eigen serie pontons te fabriceren en alle ervaring en ideeën die we in de loop der jaren opgedaan hadden in een beter eigen product te steken.

Voortdurende verbetering. We werken voortdurend aan de verbetering van onze producten, en hechten daarbij bijzonder veel waarde aan de feedback van onze klanten. Een groot deel van onze winst gaat naar verbetering van onze producten, zodat ze nog beter, veiliger en stabieler worden. Daarom hebben we de laatste jaren vijf ponton modellen op de markt gebracht.

Feedback. Veel van onze productverbetering is gebaseerd op feedback van onze klanten, dus we zijn altijd blij met je commentaar en suggesties. De klant die we willen bedienen is niet anders dan wij – creatief, pakt graag dingen zelf aan en bouwt graag.

Garantie. We maken fouten. Als er iets ontbreekt in een levering of als je een ander probleem tegenkomt – we staan achter onze fouten en doen ons best om ze zo snel mogelijk te herstellen. Onze garantie is eenvoudig – als een product technisch defect is en niet gebruikt kan worden, vervangen we het gratis, zonder vragen te stellen.

Prijsfilosofie. Onze prijzen zijn ook eenvoudig – elke prijs die je in onze webwinkel ziet is inclusief verzending. Persoonlijk vinden we het vervelend om een prijs te zien en dan later een verzendkost toe te voegen. Bij ons is wat je ziet, wat je krijgt.

Design. Al onze pontons zijn ontwerp-beschermd en zijn ontwikkeld met bepaalde basisprincipes in gedachten:

  • Recycleerbaarheid – alle Ufloats kunnen volledig gerecycleerd worden, er zijn geen vulstoffen of metalen inzetstukken die dit ingewikkeld of onmogelijk maken.
  • Gemakkelijk te hanteren – al onze pontons kunnen veilig door één persoon gehanteerd worden, de 3e generatie pontons hebben zelfs geïntegreerde handgrepen om het nog gemakkelijker te maken.
  • Gemakkelijk te vervoeren – de afmetingen van een enkel ponton maken het efficiënt om in grote hoeveelheden aan de groothandel te leveren en ook in kleine hoeveelheden aan onze eindgebruikers.
  • Eenvoudige montage – een Ufloat in elkaar zetten is leuk als je onze eenvoudige richtlijnen volgt. Je kunt je bijna weer een kind voelen als je met een bouwpakket speelt.
  • Veiligheid op het water – de modulaire constructie met vele waterdichte delen biedt extra veiligheid, zodat in het onwaarschijnlijke geval dat een van de pontons beschadigd wordt, de hele constructie toch blijft drijven.

Je bent welkom in de familie van Ufloat bezitters. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Winkelwagen