Je profiteert van alle details van onze jarenlange ontwikkeling:

Wil je een eigen waterproject beginnen en ben je op zoek naar veerkrachtige drijvers? Dan zijn Ufloat kunststof pontons de perfecte oplossing voor je doe-het-zelf project. Wij bieden gratis tekeningen aan voor jouw individuele project!

Doorslaggevend bij het bouwen van vlotten, pontons of zwemplateaus is natuurlijk dat ze betrouwbaar blijven drijven. Als professionele fabrikant van drijvende platforms verfijnen wij al jaren pontons in eigen beheer. Wij gebruiken zelf de praktische en milieuvriendelijke drijvers voor al onze projecten. Omdat veel van onze klanten net als jij hun eigen ideeën willen realiseren, bieden we onze professionele pontons ook individueel te koop aan.

Als je vragen hebt over het product of het aantal pontons dat je nodig hebt voor je project, gebruik dan gewoon ons contactformulier of stuur ons een e-mail voor meer informatie!

Gemakkelijk te gebruiken: Om de bouw van je waterproject leuk en succesvol te maken, hebben we veel doordachte details in de pontons geïntegreerd. Zo kan elke drijver door één persoon worden gedragen, veilig worden vervoerd en gemakkelijk worden opgeborgen. Deze pontons vergemakkelijken ook je werk tijdens de montage: geprefabriceerde boorgaten maken het schroeven eenvoudig en veilig.

Modulair combineerbaar: laat je creativiteit de vrije loop. Met deze drijvende lichamen kan elk project worden gerealiseerd. Van een zwemsteiger tot een drijvend podium tot een werkboot, alles is mogelijk met het juiste aantal pontons. Naast de diverse oplossingen inspireren de drijvende lichamen ook door hun chique vormgeving. Het onopvallende zwart en het taps toelopende uiteinde maken je doe-het-zelf project perfect.

Maar om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk hun eigenlijke doel vervullen, is het gebruikte materiaal bijzonder goed bestand tegen UV-stralen en vorst – de meest voorkomende reden voor scheuren en breuken. Maar zelfs bij geringe schade hoeft het ponton nog niet vervangen te worden. Het gebruikte polyethyleen kan gemakkelijk gerepareerd worden. Je ziet: met onze pontons als basis blijft je project voor altijd drijven.

Duurzaam: De drijvers zijn 100% recyclebaar. Hiervoor hebben we het ondersteunende en niet-recycleerbare blindmoerinzetstuk vervangen door recycleerbaar plastic. In plaats van gevaarlijk afval worden de pontons aan het eind van hun levensduur emmers, manden en dergelijke.

Winkelwagen