Ladder

325,00 

Roestvrij stalen 4 treden ladder

Zwemladder voor de perfecte zwemervaring vanuit een Ufloat

Categorie:

Delivery time: Levertijd: tot 10 werkdagen

Ladder als accessoire voor je Ufloat project

Heb je je droomproject al gerealiseerd met Ufloat en kijk je met trots naar je vlot, woonboot of badplatform? Ufloat biedt nog meer dan dat. Met passende accessoires kun je je project aan je behoeften aanpassen en zo optimaliseren.

Details

Wil je een ladder die er goed uitziet bij je Ufloat DIY en tegelijk praktisch is? Hier is de oplossing! Deze telescopische ladder heeft vier treden die je naar behoefte kunt uitschuiven. We gebruiken tijdloos gepolijst roestvast staal en antislip kunststof op de treden.

Gemakkelijke toegang tot je Ufloat platform

De Ufloat DIY is in elkaar gezet en het weer is perfect voor een koele duik in zomerse temperaturen. Wil je nu gewoon vanaf je vlot in het water springen? Dan is deze zwemladder het perfecte hebbeding voor je. Als de teleskoopladder eenmaal gemonteerd is, kun je je ontspannen en in het water stappen om te zwemmen. Ben je meer het type dat vanaf het vlot in het water springt? Geen probleem, als je weer op het vlot wilt, kun je gewoon de treden opklimmen.

Praktische accessoires voor avonturiers

Enorm praktisch: dit product is een teleskoopladder. Dit betekent dat de afzonderlijke stappen individueel instelbaar zijn. Als ze niet meer nodig zijn, kunnen ze gemakkelijk in elkaar geschoven worden en de ladder opgeborgen. Dit maakt het gebruik zo flexibel mogelijk en kan veel ruimte besparen, afhankelijk van de grootte van je DIY waterproject.

Winkelwagen