Steiger-kit

2.050,00 3.250,00 

Steiger Kit

Eenvoudige montage met voorgeboorde gaten en gedetailleerde instructies

Duurzame constructie met geïmpregneerd dennenhout en UV-beschermd polyethyleen

Meteen aan de slag met het complete all-inclusive pakket (incl. gereedschap)

Duurzaamheid,  want het product is volledig recyclebaar

Stuur ons gerust een bericht als je montagetekeningen nodig hebt.

Klanten met geldig BTW nummer – stuur een e-mail voor je bestelt, netto prijzen beschikbaar.

2.050,00 

Delivery time: Levertijd: tot 20 werkdagen

2.800,00 

Delivery time: Levertijd: tot 10 werkdagen

3.250,00 

Delivery time: Levertijd: tot 10 werkdagen

Steiger Kit

Dit bouwpakket is de eenvoudige manier om uw eigen steiger te bouwen.

Met de complete alles-in-één-kit kunt u erop vertrouwen dat elk onderdeel en gereedschap voor de bouw van uw steiger bij de hand is. Het is dus gegarandeerd leuk om in elkaar te zetten en veilig om te bouwen. Volg gewoon de meegeleverde gedetailleerde instructies.

Dankzij het doordachte concept zijn transport en montage zelfs mogelijk met slechts één persoon. Hoogwaardig geïmpregneerd grenenhout en rotatiegegoten polyethyleen kunststof pontons zorgen voor onovertroffen stevigheid en duurzaamheid van uw doe-het-zelf waterproject. Dankzij het robuuste materiaal is uw steiger bestand tegen de felle zomerzon en wordt hij ook bij vorst niet broos en poreus. Als er toch kleine beschadigingen optreden, zijn deze gemakkelijk te repareren. Aan het einde van zijn levensduur kan het plastic 100% worden gerecycled en is het te vinden in emmers, manden en dergelijke.

Als zwemplatform, vlot of ligplaats voor een boot – uw doe-het-zelfproject blijft betrouwbaar drijven. En dankzij de vele uitbreidingsmogelijkheden kunt u met leuningen, ankers en reddingsboeien precies het platform creëren dat bij uw ideeën past.
Droomt u al van ontspannen op uw zwemplateau in de zomer en kijken naar de zonsondergang, of kijkt u uit naar ijsvissen in de winter? Bestel nu uw doe-het-zelf complete set en kijk binnenkort trots naar uw eigen steiger of zwemplatform.

Andere suggesties…

Winkelwagen