Klampen

6,50 

Klampen

Categorie:

Delivery time: Levertijd: tot 10 werkdagen

Klampen worden in de zeevaart gebruikt om lijnen aan vast te kunnen maken

Heb je al een vlot, woonboot of zwemplatform van Ufloat en wil je nu de juiste accessoires toevoegen om je project nog individueler te maken? Klampen zijn in dit geval erg nuttig.

Klampen – nuttige accessoires

De klampen worden geschroefd op de plaats waar je ze wilt hebben. Ze kunnen bijvoorbeeld aan het dek of aan een mast vastgeschroefd worden. Onze polyamide klampen hebben twee gaten voor alle uitrustingstoepassingen. De klamp heeft een afmeting van 165 mm. De installatie is heel eenvoudig.

De lijn kan aan de klamp bevestigd worden met een paar lussen of bepaalde knopen. De kruisingen creëren wrijving die grip geeft. Voorzichtigheid is geboden met te veel wikkelingen, want als er aan de lijn getrokken wordt, kan die misschien niet snel genoeg losgemaakt worden als dat nodig is.

Accessoires die dromen doen uitkomen

En stel je nu voor dat je je vlot met je eigen handen gebouwd hebt. Het is een warme zomeravond, maar af en toe voel je een koel briesje. Jij en je vrienden zitten op het vlot en proosten met je drankjes op het geslaagde project. Je wilt tenslotte ontspannen over het water varen bij zonsondergang. Nu is het tijd om “af te werpen!”

Winkelwagen