Hausboot Pontons

280,00 

Ufloat Woonboot Pontons

De drijvende pontons zijn de perfecte basis voor je succesvolle doe-het-zelf project.
Vlotten en woonboten blijven betrouwbaar drijven met deze drijvers. De doordachte constructie met de gebogen bodem, de afzonderlijke luchtkamers en het spitse eindstuk garandeert de veiligheid, stabiliteit en duurzaamheid van de pontons.
Maar het is niet alleen het eindresultaat dat je zal inspireren, maar ook de constructie zelf:
De drijvers zijn zo ontworpen dat ze door één persoon gedragen en in elkaar gezet kunnen worden. Dankzij de voorgefabriceerde boorgaten is het bouwen van je eigen vlot kinderspel.
Ervaar het nu zelf en bestel je professionele pontons als een veilige basis voor je project.

Als je vragen hebt over de benodigde hoeveelheid voor je individuele project, neem dan direct contact met ons op via ons contactformulier.
Klik gewoon op “Contact” bovenaan de pagina.

Klanten met geldig BTW nummer – stuur een e-mail voor je bestelt, netto prijzen beschikbaar.

280,00 

Delivery time: Levertijd: tot 20 werkdagen

280,00 

Delivery time: Levertijd: tot 20 werkdagen

Categorie:

Ufloat woonboot pontons zijn de must-have voor je DIY projecten. Ze zijn het fundament van je hele waterproject en zorgen ervoor dat je woonboot blijft drijven.

Wat Maakt de Ufloat Pontons Uniek?

De acht en boog elementen kunnen voor veel verschillende projecten gebruikt worden, dankzij hun modulaire opbouw. Je kunt zoveel midden- en voorstukken bestellen als je voor je project nodig hebt en je water doe-het-zelf precies zo samenstellen als je hem wilt gebruiken. Ufloat legt er veel nadruk op de montage zo eenvoudig mogelijk te maken en het hanteren zo veilig mogelijk.

Onder andere de vergrendeling tussen de pontons garandeert een hoge kwaliteit. Als de drijvers eenmaal in elkaar gezet zijn, geeft het ontwerp-beschermde sluitsysteem ze een onovertroffen stevigheid. Dit is tot nu toe uniek. De pontons hebben ook voorgevormde schroefkanalen, zodat ze gemakkelijk te bevestigen zijn.

Van Welk Materiaal zijn de Pontons Gemaakt?

Ufloat gebruikt het plastic polyethyleen voor de drijvers. Het materiaal is ideaal voor projecten op het water, want het is licht en geschikt voor zowel beginners als professionals. Iedereen die van doe-het-zelf projecten houdt, zal dol zijn op Ufloat!

Duurzame Pontons in het Belang van het Milieu

Door vele jaren van ontwikkeling kan Ufloat milieuvriendelijke producten aanbieden die lang meegaan. Als je deze pontons koopt, ben je zeker van optimale stooteigenschappen en stevigheid – ook al wegen de drijvers nog zo weinig.

Ze vormen de fundering van je woonboot, dus het materiaal moet van hoge kwaliteit zijn. De Ufloat pontons schitteren met de beste eigenschappen. Het polyethyleen met zijn UV-beschermende eigenschappen trotseert de brandende zon in lange zomermaanden en is bestand tegen vorst in de winter. Het plastic wordt niet broos of brokkelt niet af. Dit betekent dat je woonboot het hele jaar door veilig op het water ligt en dat je er zonder zorgen in kunt wonen.

Het materiaal is 100% recycleerbaar – aan het eind van zijn levensduur kan het gebruikt worden om er emmers, manden of soortgelijke producten van te maken. Ter wille van het milieu moet het bij kleine beschadigingen eerst gerepareerd worden – dit werkt vrij gemakkelijk.

Wil je meer weten over onze producten, klik dan op de overeenkomstige links. We zijn ook graag bereid al je vragen te beantwoorden, stuur ons gewoon een e-mail.

Winkelwagen