Vouwanker 6kg

120,00 

Vouwanker

Vouwanker van 6 kg. Gegalvaniseerd staal, 8mm ankerkabel 15m inbegrepen.

Category:

Lieferzeit: Levertijd: tot 10 werkdagen

Dit product is een must-have voor drijvende DIY projecten.

Het grapnelanker heeft een gewicht van 6 kilo en is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Het anker is ideaal voor kleine boten of drijvende platforms.

Omdat hij opvouwbaar is, kun je hem aan dek opvouwen als hij niet nodig is. Dit is een gemakkelijke en praktische manier om ruimte te besparen.
Inbegrepen is een 8 mm ankertouw dat 15 meter lang is.

De accessoires helpen je je plaats te bepalen. Zo wordt het vlot, de woonboot of je zwemplateau niet ongewenst en ongecontroleerd het water in getransporteerd.

Het anker – een nuttig accessoire voor je Ufloat project

Je hebt besloten om je individuele DIY project op het water te realiseren met Ufloat? Wij bieden je accessoires die je dagelijks leven aan boord gemakkelijker maken.

In een baai of aan de kust, waar een geschikte en tegen de wind beschutte plek is, kun je je geschikte ankerplaats vinden.

Of misschien wil je gewoon gaan vissen in de vroege ochtend. Midden op het meer is een perfect plekje en wil je niet wegdrijven? Hier profiteer je van de voordelen van het vouwanker.

Als het tijd is om terug naar de wal te gaan, kun je het anker gewoon weer ophalen. Zo heb je altijd controle over je zwevende platform.

Warenkorb