Ufloat Woonboot Vlot Kit

9.500,00 14.250,00 

De Ufloat Woonboot Vlot Kit

Kies uit twee gemakkelijk te monteren dek kits die op Ufloat woonboot pontons drijven, of neem contact met ons op voor je aangepaste project.

Eenvoudige montage met voorgeboorde gaten en gedetailleerde instructies. Elk pontonblok is een apart waterdicht gedeelte.

Hoogvliegende kunststof pontons hebben een uniek in elkaar grijpend systeem dat een onovertroffen structurele sterkte van de pontons garandeert.

Duurzame constructie met geïmpregneerd grenenhout en UV-beschermd polyethylene

Meteen aan de slag met het complete all-inclusive pakket (inclusief gereedschap)

Duurzaamheid, want het product is volledig recyclebaar

Als je een project op maat in gedachten hebt, neem dan contact met ons op voor advies en een offerte!

Klanten met geldig BTW nummer – stuur een e-mail voor je bestelt, netto prijzen beschikbaar.

14.250,00 

Lieferzeit: Levertijd: tot 20 werkdagen

9.500,00 

Lieferzeit: Levertijd: tot 20 werkdagen

Kategorie:

Met onze Ufloat Houseboat Raft Kit heb je de keuze tussen onze Houseboat Deck Kit Small met een dek van 4m x 7,2m en de Ufloat Houseboat Kit Large met een dek van 5m x 9,5m. Welke maat je ook kiest, de Ufloat Houseboat Raft Kit is de ultieme DIY vlottenkit!

Eenvoudige en veilige montage

De dek kits zijn heel gemakkelijk op de Ufloat woonboot pontons te monteren omdat er al voorgeboorde gaten in zitten. De drijvers hebben een uniek vergrendelmechanisme, dat het DIY project tot een veilige ervaring maakt. Er zijn ook gedetailleerde instructies om te helpen bij de montage, en gereedschap is inbegrepen in het complete pakket. Als je een project op maat in gedachten hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Omdat de pontons speciaal in elkaar grijpen, garanderen ze een ongekende structurele sterkte, en het gebruikte polyethyleen is UV-beschermd en vorstbestendig. De pontons zijn ook gemakkelijk te repareren en het product is volledig recycleerbaar. Dit komt zowel jou als het milieu ten goede. Voor de constructie werd ook geïmpregneerd grenenhout gebruikt. Dit ziet er niet alleen goed uit, maar garandeert ook de duurzaamheid van je woonboot vlottenkit.

Geniet van het leven op het Ufloat woonboot vlottenpakket

Jij bepaalt welk model en welke afmetingen bij jou en je leven passen! Alles is zo ontworpen dat je je project snel en gemakkelijk kunt bouwen en er zo lang mogelijk van kunt genieten. Ufloat geeft je de kans om met je woonboot over het water te varen en uitzicht op de natuur te hebben als je wakker wordt en gaat slapen. Met Ufloat kom je dichter bij je droom van vrijheid.

Warenkorb