Ufloat Bow 3.0

245,00 

Ufloat Bow 3.0 Voorstuk

Nieuw product!

Ufloat 3.0 Aft en Bow zijn veelzijdige modulaire kunststof pontons, ontworpen om gemakkelijk op te bouwen en veilig te hanteren. Het is onze 3e generatie van de populaire Ufloat. Een uniek kenmerk van Ufloat 3.0 is de door het ontwerp beschermde vergrendeling tussen de pontons, die het geassembleerde ponton onovertroffen sterkte geeft.

Rotatiegegoten kunststof ponton, maximaal drijfvermogen 150 kg. Vervaardigd van UV-beschermd polyethyleen, wanddikte 6 mm. Voorgevormde schroefkanalen. Afmetingen: 1.2 mx 0.6 mx hoogte 0.5 m, gewicht 17 kg.

Klanten met geldig BTW nummer – stuur een e-mail voor je bestelt, netto prijzen beschikbaar.

SKU: 4751038990080 Category:

Lieferzeit: Levertijd: tot 10 werkdagen

Het voorste deel van de Ufloat BOW 3.0 heeft de afmetingen 1,2 m x 0,6 m x hoogte 0,5 m. De wanddikte is 6 mm. De wanddikte is 6 mm. Een ponton heeft een gewicht van slechts 17 kilo en een volume van 220 liter.

Max. Draagvermogen: 150 kg

Halve onderdompeling: 85 kg

Stabiel en duurzaam

Dit product is een ponton dat dient als voorstuk voor individuele waterprojecten. Ufloat is altijd op zoek naar evolutie, en daarom is de Ufloat BOW 3.0 onze 3e generatie ponton.

De rotatiegegoten kunststof pontons hebben een tegen het ontwerp beveiligd vergrendelingsmechanisme, waardoor de basis van je project uniek stabiel is! De voorgevormde schroefkanalen maken de montage een fluitje van een cent.
Pontons met veelzijdige toepassingen

Omdat de drijvers gemaakt zijn van het plastic polyethyleen, zijn onze producten zeer milieuvriendelijk. Het materiaal heeft geïntegreerde UV bescherming en is vorstbestendig. Daardoor zijn onze pontons het hele jaar door weerbestendig. In de zomer zijn ze bestand tegen de felle zon zonder broos te worden en in de winter trotseren ze de vorst – zonder afbrokkelend materiaal. Dit maakt Ufloat pontons niet alleen duurzaam, maar ze kunnen ook met een gerust geweten in allerlei soorten wateren gebruikt worden.

Het voordeel hiervan is: De pontons kunnen door beginners en professionals gebruikt worden voor een grote verscheidenheid aan projecten. Heb je de Ufloat BOW 3.0 voorstukken nodig voor een vlot? Een woonboot? Of een zwevend podium? Laat je creativiteit de vrije loop!

Overige informatie

Als je nog vragen hebt, stuur ons dan gerust een e-mail en we zullen je aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

 

Warenkorb