Relingkit Groot

600,00 

Ufloat Relingkit Groot

De relingkit is gemaakt van gecertificeerd grenenhout van bouwkwaliteit en bevat alle nodige hulpstukken. Reling hoogte 95cm. Tekeningen zijn op verzoek verkrijgbaar. De relingset past op al onze grote vlotten.

Klanten met geldig BTW nummer – stuur een e-mail voor je bestelt, netto prijzen beschikbaar.

SKU: 4751038990202 Category:

Lieferzeit: Levertijd: tot 10 werkdagen

Relingkit Groot voor extra Veiligheid

De relingkit is gemaakt van gecertificeerd grenen in constructiekwaliteit en bevat al het nodige beslag. Het materiaal is robuust, duurzaam en milieuvriendelijk. De reling is niet alleen een visuele blikvanger, maar met een hoogte van 95 cm zorgt hij er ook voor dat niemand te ver over de reling leunt en onbedoeld in het water valt.

Nog een voordeel: Ufloat hecht veel belang aan gemakkelijke montage, de relingset vereist geen moeilijke manoeuvres en is daarom zeer geschikt voor beginners en professionals.

Maak je Droom Waar met Ufloat

De relingenset is geschikt voor alle grote Ufloat vlotten. Je plant eenvoudig je individuele project en kunt de relingkit gebruiken om de DIY naar je ideeën in te richten.
Wil je bijvoorbeeld de reling gebruiken om de oppervlakte van je woonbootdek af te bakenen? Dit zal ervoor zorgen dat je niet per ongeluk in het water valt en ook dat er geen ongenode mensen op je dek komen.
Stel je voor dat je op een zomeravond met een koel drankje tegen de reling leunt en vanaf het dek van je woonboot naar de zonsondergang kijkt. Met Ufloat is deze droom haalbaar!

Neem contact op als je producttekeningen wilt ontvangen.

Warenkorb